За мен

20130415_204609Ако една книга е черешката на тортата за всеки човек, който се занимава професионално с писане, то стартирането на блог е основната готварска суровина, ако имаш подобни амбиции. В това отношение аз не правя изключение.  Опитът ми като журналист ме е отвеждал на интересни места, затова в  блога на Inspire Talks ще ви разкажа невероятни истории, базирани на личен опит. Можете да не ги запомняте, но ми се иска когато излезете от страницата ми да запазите онова настроение, с което тя ще ви зареди. Затова разчитайте Inspire Talks да бъде за вас емоционален катализатор за горещи събития и готини хора.

Ексклузивните ми материали  за водещи печатни издания като вестниците „Стандарт”, „24 часа” и „Труд” и за бляскави списания като “Harper’s Bazaar”,  „Стори”,  „ОК!”, „Playboy” и „Грация” ме накараха да се замисля доколко един автор има възможността да изрази себе си напълно в подобен род издания. И спонтанно стигнах до извода, че подобна творческа свобода е възможна единствено при писането на блог.

Години наред работата ми и късметът ме срещаха с личности, които са дали своя принос към света в областта, в която са се реализирали. Няма начин срещите с такива хора да не те променят. И не поради друга причина, а защото както казва един мой приятел психолог : успелите хора създават около себе си високи нива на енергия. Беше ми необходимо време и за да разбера, че успехът е нищо, ако не е дублиран с мъдрост. Затова историите, които ще споделям с вас, ще акцентират не само върху лъскавото съдържание, но и върху същността на своите герои.  

Обещавам ви да съм откровена и оригинална.

Приятно пътуване в света на INSPIRE TALKS!

Нели Карагьозова