So Harper’s Bazaar : едно красиво начало

bazaar

Фото : Harper’s Bazaar

Невероятната Кристи Търлингтън грее на корицата на американския “Harper’s Bazaar”. А аз започвам рубрика в българското му издание, чийто летен брой от днес е на пазара. Излишно е да казвам колко съм щастлива от този факт. Bazaar за мен е символ на вечната класика, на изтънченост и лукс. И в това, че точно от този горещ, летен брой стартирам рубрика, откривам нещо символично. Кристи се прочу именно като лице на аромата “Eternity” на Калвин Клайн. И мисля, че нищо друго не отговаря по-добре на визията на Bazaar, създаден през 1867 година, от тази дума : eternity.

В частите от блога на Inspire Talks в Bazaar ще четете за любопитни случки и ексклузивни събития, писани в първо лице. В любимото списание на жените със стил ще откривате най-интересното, което ще споделям единствено на страниците му. За жадните за още лайфстайл и други новини – остава блога. Harper’s Bazaar е първото списание за мода, което излиза в Съединените Щати още през далечната 1867 година. Когато Bazaar направи своя дебют в България, като всяка жена, която има отношение към стила, си спомням, че бях много екзалтирана. Всичките ми приятелки буквално го колекционират. Да, за всички е ясно, че Bazaar e списание за по-специална публика, или може би за такива, която е готова да открива красивото във всички аспекти на живота. То е и доказателство, че и в страна с доста проблеми като нашата винаги можем да разчитаме на час-два безгрижие, докато прелистваме страниците му. Поне за жените това важи стопроцентово, със сигурност.  От корицата му този месец се усмихва изящната Биляна Бързакова, а в скромната ми рубрика можете да прочетете нещо вълнуващо за един топъл летен ден. Enjoy!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>